Menossa on viidestoista vuosikerta, ja kiitos siitä kuuluu sekä ilmoittajillemme sekä etenkin teille, hyvät lukijat.

Olemme tehneet lehteä alusta alkaen kieli poskessa ja pilke silmäkulmassa. Palautetta on tullut paljon ja pelkästään positiivista sellaista. Kiitos siitä! Toivomme, että viihdytte myös jatkossa lehtemme parissa.

Matkailulehti Ruka on telinejakelussa Kuusamossa ja Rukan alueella mm. marketeissa ja matkailuinfossa, ja lisäksi voit kysellä sitä keskustan ja Rukan alueen liikkeistä ja palveluyrityksistä. Hiihtolomasesonkina lehti jaetaan myös Rukan alueen mökkeihin.

Vino pino lehtiä lähetetään myös Taivalkoskelle, Posiolle ja Sallaan, ja tilaajat saavat lehtensä postin avustuksella.

Ilmestymisaikataulu

Rukan viralliset hiihtokauden avajaiset ovat marraskuun alussa, joten tällöin tarjoamme tuoretta tietoa alkavaa hiihtokautta silmälläpitäen. Kalenterivuosi päättyy tietenkin joululehteen.

Ulkomaalaisten matkailijoiden jatkuvasti lisääntyessä – olemme jo viitenä vuotena julkaisseet Venäjän/Englannin kielisen numeron joulukuun puolivälissä, joka kattaa koko hiihtokauden.

Tammikuussa julkaisemme yhden numeron ja hiihtolomasesongin myötä lehti ilmestyy kerran viikossa perjantaisin.

Sesonki päättyy vappulehteen, jonka jälkeen on vuorossa kattava Kuusamon kesämatkailunumero heti kesäkuun alussa. Vuodessa lehti ilmestyy keskimäärin 13 kertaa. Ilmestymispäivät löydät mediakortista.

Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.